känslan..

2011-09-23, 21:50:32 / Kategori: Allmänt
av att bara vara.
Slippa tänka på kärlek, krångel, bråk eller andra problem. Bara flyta med livet och ta saker som dem kommer, inte oroa sig för något. Bara vara. Vara sig själv.

Vart tog det vägen? Flög med vinden och förde mig iväg till ett ställe dit jag inte hittar.

Herregud alltså. Jag känner mig jätte konstig nu förtiden, har inte alls det självförtroende jag hade, känner inte alls samma sak om mig själv som jag gjorde förut. Det är som om det är något som skaver på hjärtat, men jag kan inte komma på vad. Jag har fortfarande rätt bra självförtroende och så men det går ju inte att jämföra med det jag hade förut. Vart tusan tog jag vägen?

Ni som känner mig riktigt bra, ni kan ju lista ut vad som fick detta att hända, eftersom det nyss var en stor sak i mitt liv som ändrades. Men ändå, har det verkligen med det att göra? Verkligen?

Känner att det här inte blev det mest intressanta spexfyllda inlägg, men vatusan, jag skriver vad jag vill i min blogg. Nu känner jag för att skriva djupt, då gör jag  det.

Hoppas ni får en trevlig helg, det kommer jag nog inte ha med tanke på allt jag måste göra ..

men..

2011-09-15, 17:27:01 / Kategori: Allmänt
Jag insåg att jag behövde ett ställe att blogga endast svenska på. Eller ja, mest svenska i alla fall. Stannar, och ska bli mer aktiv. Tro det eller ej. Behöver nog få skriva ut ibland, så ja. Hoppas vi ses här!

waatch our

2011-09-06, 17:55:21 / Kategori: Allmänt
and I was like eeeeooh I think i'm moving on to my TUMBLRRRRRRRRRRRRR yeah guys. That's it.