Jaha.

2014-01-06, 01:00:37 / Kategori: Allmänt
Här har jag inte skrivit något på ett bra tag. En anledning till det är att jag har tappat intresset för bloggandet och den andra anledningen är att jag inte har en dator.
Nej precis, jag har ingen dator. Varför jag inte har en dator, ja det är en lång historia. Just nu låtar jag en (ni förstår inte hur underbar känsla det är), men i övrigt så kör jag all surf via mobilen, ett helvete ibland. '
 
Har börjat sakna bloggandet. I och med twitter, som jag visserligen har haft väldigt länge nu, så har jag på senare tid insett att jag har en hel del jag skulle vilja få sagt. Allt det går dock inte att få ner till 140 tecken, och dessutom så kan jag ibland känna mig dryg när jag postar ett flertal tweets om dagen, något som märks i och med att mina egna klasskompisar inte ens orkar fortsätta följa mig. Så tillbaka hit. Nu skulle jag vilja börja blogga seriöst igen, vardagligen och att verkligen lägga ner tid på bloggen. Problemet är att jag gillar den här domänen, och jag gillar layouten jag har nu (inte själva headern och bilderna, de är gamla och fula). Dock känner jag att jag inte vill blogga på en blogg där mitt pinsamma förflutna finns. Inte heller vill jag ta bort inläggen, de vill jag kunna ha kvar för mig själv och se tillbaka på i framtiden. Det låter kanske som något man inte gör, men redan idag kan jag sitta och cringa till det jag skrev för bara några år sedan. 
 
Så ja. Jag antar att denna blogg kommer låsas och att jag kommer skaffa mig en ny blogg trots allt. Det har varit en trevlig tid på den här bloggen, och ett tag kände jag nästan att det gick rätt bra. 
 
Ha det bra kära läsare (ca ingen), vi hörs och syns i framtiden